Anniina

Olen 32-vuotias, iloinen ja empaattinen ihminen. Hoivaaja luonne minulla on ollut pienesti asti ja tiesin jo teini-iässä selkeästi haluavani opiskella kätilöksi. Erityisesti vauvat ovat aina olleet lähellä sydäntäni ja toiveissani oli jo opiskeluaikana työ heidän parissaan. Työelämässä olen ollut monessa mukana ja saanut työskennellä kaikenikäisten ihmisten kanssa. Viimeisimmät vuodet olen työskennellyt äitiys- ja lastenneuvolassa ja olen siitä työstä tällä hetkellä hoitovapaalla.

Kesällä 2022 yritin etsiä oman vauvan vaivoihin apua vauvahieronnasta. Totesin kuitenkin, ettei asuinseuduillani silloin vielä ollut palveluntarjoajia juurikaan. Siitä lähti ajatus itämään vauvahieronnan opiskelusta ja lopulta se vei mennessään. Esimerkiksi viisi vuotta sitten en olisi voinut kuvitellakaan olevani yrittäjä, mutta tässä sitä nyt ollaan, sivutoimisena yrittäjänä.

Elämässä ja työssä minulle tärkeitä arvoja ovat esimerkiksi läsnäolo, ystävällisyys, vastuullisuus ja inhimillisyys. Perheiden hyvinvointi on minua aidosti kiinnostava asia ja haluan työlläni olla parhaani mukaan sitä edistämässä. Olen kiinnostunut myös kehittämään osaamistani erilaisten koulutusten kautta.

Toivon, että työskentelystäni välittyy helposti lähestyttävyys, lempeys sekä aito halu kuunnella ja auttaa asiakasta. 

Koulutus- ja työhistoriani:

2024 Suun anatomisten rakenteiden poikkeavuus ja kireät jänteet etäkoulutus (Lähineuvola)

2024 Baby Balance® vauvahieronta moduuli 4 (Balancecare)

2023 Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta ja synnytyksen käynnistely vyöhyketerapian avulla (Elonaskel)

2023 Baby balance® vauvahieronta moduulit 2 & 3 (Balancecare)

2022 Baby balance® vauvahieronta moduuli 1 (Balancecare)

2020 Terveydenhoitaja (Savonia)

2016 Kätilö (Jamk)

2016 Säännöllisen synnytyksen jälkitarkastus koulutus (Jamk)

2016 WHO imetysohjaaja (Jamk)

2011 Ylioppilas

2010 Lähihoitaja

Hoitajana olen työskennellyt monenlaisissa ympäristöissä mm. kotihoidossa, hoitokodeissa, terveyskeskuksen vuodeosastoilla, synnytyssalissa, neurokirurgian osastolla sekä äitiys-,lasten- ja perhesuunnitteluneuvolassa. Työkokemusta ja näkökulmaa hoitotyöhön on siis kertynyt monelta eri kantilta. 

2024 Elliina hyvinvointipalvelut

Y-tunnus 3330618-8

Kuvat: Riitta Airaksinen

Luo kotisivut ilmaiseksi!